Johan Bonthond
Eigenaar
Johan Bonthond werkt al meer dan 25 jaar als sales person in onder andere de Consumer Healthcare Business. Na de overdracht van zijn eigen drogisterij, heeft hij bij meerdere bedrijven in verschillende branches als Sales Vertegenwoordiger gewerkt. Door zijn jarenlange verkoopervaring en enorme netwerk is hij de juiste schakel tussen de fabrikant/groothandel en de drogist/apotheker.

Johan verstaat de taal van de ondernemer en kent de problematiek van de drogist en apotheker. Hij weet de belangen van de fabrikant en de groothandel op een goede wijze te vertalen naar drogist/apotheker. Daarnaast verzorgt hij productpresentaties voor uw personeel of klantengroepen.

O.a. gewerkt cq werkzaam voor organisaties zoals Vemedia Consumer Health Care, Synofit Europe B.V., Zambon B.V., Trenker Pharm Brussel, L'Oreal en Rosenberg Import.

Bent u drogist? Vraag Johan naar zijn visie op uw winkel. Hij is bekend met de diverse verkoopformules en kan u hierin het juiste advies geven en in begeleiden.

Ben u fabrikant of groothandel? Zoekt u ondersteuning bij het distribueren cq verkopen van uw producten binnen een bepaald verkoopkanaal ? Vraag naar de interessante opties en mogelijkheden Johan gaat graag met u in gesprek voor een frisse aanpak!

Johan Bonthond is bereikbaar via +31 (0)6 512 67 072 en johan@bonthondhc.nl